HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 
vitality smal
BIOGENICPET VITALITY
Small
 
vitality large
BIOGENICPET VITALITY
Large
 
 

A BiogenicPet Vitality a kutya szervezetét megújító természetes erő. Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket, megvédi a szervezetet a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól.

GYORS REGENERÁCIÓ
A sérült vagy öregedő hámszövet regenerációja időigényes folyamat, egészséges állat esetén is 7-10 nap. A BiogenicPet Vitality bármilyen korú állaton használható bőrsérülés, bőrgyulladás, szőrhullás, szőrnövekedési zavar esetén önmagában vagy a gyógykezelés kiegészítésére, a bőrregeneráció segítésére.
AKTÍV MOZGÁS IDŐS KORBAN IS
A BiogenicPet Vitality Small és Large alkalmas idős, illetve krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő kutyák kezelésének kiegészítésére, vagy önmagában való alkalmazásra az ízületi porcok, kötőszövetek regenerálására, és ezzel a fájdalom csökkentésére.
A FÁJDALOM NEM TART ÖRÖKKÉ
A kedvenceink fájdalomcsillapítására használt szájon át adható készítmények gyakorta okoznak hasmenést vagy az arra érzékeny kutyákban, macskákban gyomorfekélyt. BiogenicPet Vitality adásával a kutyák gyógykezelése során alkalmazott szteroid vagy nem szteroid típusú gyulladáscsökkentők mellékhatásait csökkenthetjük vagy megelőzhetjük.
 

 

A BiogenicPet Vitality egy olyan, tudományos vizsgálatokkal alátámasztott gyógyhatású készítmény, amely természetes alkotóelemei segítségével szabályozza és visszaállítja a szervezet fiatal korra jellemző gyógyulási képességet, ezáltal természetes úton biztosítja kedvence vitalitását és regeneráló képességét.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK A BIOGENICPET VITALITY AZ ÜZLETEKBEN KAPHATÓ TÖBBI, KUTYÁK és MACSKÁK RÉSZÉRE KÉSZÍTETT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐTŐL?

A természetes növekedési faktorok (Humanofort®) okozzák a különbséget. Számos kutatás bebizonyította, hogy a BiogenicPet Vitality tökéletes táplálék-kiegészítő a kutyák számára. A BiogenicPet Vitality természetes módon emeli a vitalitást, erős és egészséges immunrendszert biztosít, ami elengedhetetlenül szükséges a kutyák egészségéhez.

TERMÉSZETES NÖVEKEDÉSI FAKTOROK - HUMANOFORT

A Humanofort tyúktojásból kivont, ún. multipotens sejtek által termelt növekedési faktorokból áll. A multipotens sejtek, az embrionális növekedés kezdeti stádiumában előforduló olyan típusú sejtek, melyek még intenzív osztódásra, valamint differenciálódásra képesek és belőlük különböző szövettípusok alakulhatnak ki. Az egyes szövettípusok kialakításáért a multipotens sejtekben található növekedési faktorok felelősek. Ezeket a faktorokat használjuk ki a Humanofort® gyógyászati célú felhasználásakor. Természetes módon emelik a vitalitást. Erős és egészséges immunrendszert biztosít, ami elengedhetetlenül szükséges a kutyák és macskák egészségéhez.

Adagolás:

25 kg alatti súlyú kutyáknak a BiogenicPet Vitality Small, 25 kg felett a BiogenicPet Vitality Large tabletta szedése javasolt napi két alkalommal, reggel és este.

Kiszerelés: 60 tabletta műanyag tartályban, faltkartonban.

 
 
 

 

  1. ADAGOLÁS
  2. CUKORBETEGSÉG
  3. DIABETES INSIPIDUS
  4. PAJZSMIRIGY RENDELLENESSÉG
  5. IDIOPATICUS COLITIS
  6. EGYÉB ESETEK
  7. CUSHING-KÓR
HOGYAN ADAGOLJUK A BIOGENICPET VITALITY CAT TABLETTÁT? Naponta egy tablettát kell beadni a macskának, kúraszerűen, legalább egy hónapon keresztül. Szükség esetén összetörve, az állat táplálékába keverve is beadható.

1. sz. beteg: 4 éves szuka uszkár kutya. A betegséget sikerült idejekorán diagnosztizálni különösebb szövődmények nélkül és a vércukor szint sem volt egekbe szökő (12 mmol/l ). Az állatot diétás tápra (Eukanuba weight diabetic control) és BiogenicPet Vitality készítményre állítottuk (2 x 50 mg.) A vércukorszint normális értékre állt be pár napon belül és négy hét távlatában sem változott.

2. sz. beteg: 6 éves keverék kan kutya, mely régebb óta szenved ebben a betegségben, és naponta 2x kapott inzulint. A BiogenicPet Vitality készítmény (2 x 50 mg.) szedése után két héttel egynegyedére csökkent az inzulin adag, négy hét elteltével felére, jelenleg a hatodik hét után nem kap inzulint az állat.

3. sz. beteg: 10 éves rottweiler szuka kutya, mely régebb óta inzulinterápián van és az ivartalanítást követően sem csökkent a probléma. A BiogenicPet Vitality készítményt (2 x 150 mg.) hat hete szedi és ez idáig a napi inzulin adag felét kell csak beadni. Körülbelül a 4. héten már eljutottunk ide, de azóta hiába próbáltuk csökkenteni a mennyiségét, a vércukorszint mindig felugrott, ha kisebb adagot adtu nk, mint a fele.

1. sz. beteg: 8 éves foxi kan, régebb óta szenved ebben a betegségben, Minirin (desmopressin) készítményt szedett ez idáig. A BiogenicPet Vitality készítményt ( 2 x 50 mg ) négy hete szedi és jelenleg a Minirin negyednyi adagja szükséges ahhoz, hogy tünetmentes legyen, azaz, ne igyon és pisiljen sokat.

2. sz. beteg: 9 éves tacskó keverék kutya. Ez egy friss eset, a kezdetek óta, azaz hat hete szedi a BiogenicPet Vitality készítményt ( 2 x 50 mg ). Lényegesen kevesebb vizet iszik és már nem pisil be, de még nem panaszmentes.

1. sz. beteg: 10 éves boxer kutya. Az állat lesoványodott állapotban került hozzám, alopecia, hyperpigmentáció és szőrhullás tünetei mellett. A vérvizsgálat megállapította a hypothyreosis gyanúját. E mellett az emlőben daganatos képletet és cystás petefészek elváltozást állapítottunk meg.

Az állatot megoperáltuk, (ovarihysterectomia, daganatos emlő eltávolítása) és Eukanuba Senior tápra állítottuk be és elkezdtük adagolni a BiogenicPet Vitality készítményt (2 x 150 mg).

Négy hét elteltével az állat kondíciója jelentős mértékben javult, a szőrhullás abbamaradt és a közérzete már 5-6 nap elteltével sokkal jobb lett. Fontos megjegyeznem, hogy a fent említett hormonális problémáknál a használati utasításban foglalt dózis kétszeresét adtuk. Az USA -ban használt készítmény ajánlásában és az ottani tapasztalatok szerint ilyen esetekben emelt mennyiségre van szükség.

1. sz. beteg: 7 éves Cane Corso kutya, állandó hasmenés, és rendkívül rossz kondícióban került hozzám. A különböző laboratóriumi vizsgálat során megállapításra került a fent említett betegség. Jelenleg a következő terápiában részesítjük: Salazopyrin tabletta, Eukanuba Intestinal táp és BiogenicPet Vitality készítmény (2 x 150 mg a normál 2x-e).

Négy hete kezeljük az ebet. Jelenleg a széklet konzisztenciája jobb (de még nem formált) a kondíciója viszont szemlátomást javult, kezd kifényesedni a szőrzete és sokkal vidámabb, és életrevalóbb, mint négy héttel előbb.

10 esetben alkalmaztuk lábadozó, legyengült (műtétes, vagy betegségen átesett) állatokon, illetve idősebb, rossz kondícióban lévő ebeken. 24-48 óra után már észlelhető volt a kedélyállapotban javulás, megnőtt az étvágyuk. Általában két hét elteltével javulás történt a kondíció terén és az idős kutyusok fiatalkori önmagukra emlékeztető viselkedést tanúsítottak. 10 esetben alkalmaztuk különböző bőrbetegségben szenvedő állatoknál.

Az oki terápia mellett kezdtük el adagolni a BiogenicPet Vitality készítményt. Általánosságban elmondható, hogy két hét elteltével az alap okok rendeződését követően a szőr-bőr képletek állapotában is javulás állt elő. 10 esetben alkalmaztuk különböző mozgásszervi bántalmakban, ahol műtéti beavatkozásra különböző okoknál fogva nem volt mód csak tüneti terápiára (pl .: könyék és csípő dysplasia egyéb artrotikus folyamatok, stb).

A fájdalomcsillapításon túl kagyló kivonat helyett a BiogenicPet Vitality készítményt adagoltuk. Általánosságban elmondhatjuk, hogy kettő- négy hét elteltével a mozgásszervi tünetek sokkal jobban mérséklődtek a korábbi protokolokhoz képest. Négy esetben a fájdalom csillapítókat 2 hét után el lehetett hagyni és csak a BiogenicPet Vitality-et adjuk jelenleg.

Két esetben alkalmaztuk makacs visszatérő panostitisnél. A szokásos kezelési séma mellet ( antibiotikum és non-szteroid) és még utána folyamatosan adva el tudtuk érni, hogy nem tért vissza a bántalom.

1. sz. beteg: 10 éves szuka tacskó kutya. Régebb óta megállapított a betegség nála, a tünetek mérséklésére Nisoral tablettát ( ketakonazol ) szedett és a súlyfölösleg leküzdésére pedig Eukanuba Light tápot evett. Jelenleg hat hete szedi a BiogenicPet Vitality készítményt ( 2 x 50 mg ) Nisoral tablettát nem kap, csak a fogyókúrás tápot. Pillanatnyilag normális a vízfogyasztása és a vizeletürítése, a súlya jelentős mértékben csökkent és a szőr- és bőrképletek állapotában is jelentős javulást észleltünk. (Megjegyzés: a Nisoral tabletta már nincsen forgalomban.)

2. sz. beteg: 11 éves keverék kan kutya. Friss eset, a betegség kezdete óta, azaz négy hete Vetoryl tablettát és BiogenicPet Vitality készítményt ( 2 x 50 mg ) szed. A negyedik hét végére a Vetorylból negyed annyi szükséges ahhoz, hogy ne kelljen éjszaka pisilni kivinni. A súlya kis mértékben csökkent, és a szőr-és bőr képletek állapotában is javulást észleltünk. Az étrendben úgy tudtunk változtatni (mivel speciális tápot nem engedhet meg magának a tulajdonos), hogy otthon korlátozzák az étel mennyiségét és minőségét a lehetőségeikhez képest.

3. sz. beteg: 7 éves westhigh terrier szuka. Állandó ekcémás panaszokban szenvedett és másik rendelőben folyamatos prednisolon terápiára állították. Ez a kutya nem régiben került hozzánk. A folyamatos glükokortikoid adagolás váltotta ki nála ezt a betegséget a klasszikus tünetekkel. Első lépésben allergia teszt vizsgálaton esett át, melynek során táplálkozási problémát találtunk. A kutyát Eukanuba dermatosis tápra fogtuk és betegség kezdete óta, azaz három hete szedi a BiogenicPet Vitality készítményt ( 2 x 50 mg ). A prednisolont elhagytuk és kezdetben a viszketés csökkentésére bőr nyugtatató sampont és antihisztamint adagoltunk. A vízivás és pisilés terén javult a helyzet, de nem panaszmentes, a súlya ez idáig nem változott, a szőr-bőr képletek állapota viszont látványosan javult.

dr grippert robert kaposvar

 

"Összefoglalva az eddigieket az Én meggyőződésem, hogy a BiogenicPet Vitality az indikációban ajánlott problémákra jól működik. A hormonális betegségeknél pedig egy kifejezett űrt pótol hiszen nem egyszer nem tudunk mihez nyúlni. Úgy gondolom számos kollégámnak a minden napos gyakorlatban használható hasznos készítményt tudok ajánlani, ami nem csak a kiegészítő hanem az oki terápiában is segítséget tud nyújtani. Az ár pedig úgy gondolom teljesen elfogadható még a kevésbé tehetősebb pácienseink számára is, ami nem egy utolsó szempont a mai világban."

Dr Gippert Róbert
Klinikavezető Állatorvos Kaposvár

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.biogenicpet.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió