HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

A BiogenicPet termékek fejlesztését több éves kutató- és fejlesztő munka előzte meg. A termékekben lévő új formulák, hatóanyagok már az első próbák alkalmával, sikerrel igazolták a hatékonyságukat. Ez vezetett a termék kifejlesztéséhez.

AKTÍV HATÓANYAGOK ÉS FORMULÁK A HOSSZÚ ÉS EGÉSZSÉGES ÉLETÉRT

BIOGENICPET VITALITY DOG & CAT
TERMÉSZETES NÖVEKEDÉSI FAKTOROK
- HUMANOFORT -

A Humanofort tyúktojásból kivont, ún. multipotens sejtek által termelt növekedési faktorokból áll. A multipotens sejtek, az embrionális növekedés kezdeti stádiumában előforduló olyan típusú sejtek, melyek még intenzív osztódásra, valamint differenciálódásra képesek és belőlük különböző szövettípusok alakulhatnak ki. Az egyes szövettípusok kialakításáért a multipotens sejtekben található növekedési faktorok felelősek. Ezeket a faktorokat használjuk ki a Humanofort gyógyászati célú felhasználásakor. Természetes módon emelik a vitalitást. Erős és egészséges immunrendszert biztosít, ami elengedhetetlenül szükséges a kutyák és macskák egészségéhez. 

BIOGENICPET DIGESTION DOG & CAT
A TERMÉSZET ŐSEREJE 
- HUMINSAVAK -

 A huminsavak nagy fajlagos felületük és kémiai szerkezetük révén megkötik és kiürítik a szervezetbe került toxikus anyagokat és szabályozzák a bélflóra működését komplex vegyületet képeznek az ásványi anyagokkal, ezáltal azok felszívódását hatékonyabbá teszik. A huminsavak a természet egyik leghatékonyabb antivirális anyagai. A káros mikrobákkal szemben közvetett védőhatást is kifejtenek azáltal, hogy reakcióba lépnek a nagy molekulájú sejtfehérje toxinok és a fertőzéses mikrobák ionos kötéseivel, ezáltal gátolják azok felszívódását a nyálkahártyán át. A huminsavak segítik a mikroelemek felvételét, melyek az immunrendszer működéséhez nélkülözhetetlenek A huminsavak szembetűnően jó hatást gyakorolnak az emésztő-szervekre. Gyorsan megszünteti a hányingert és hányást. Akut gastroenteritisnél órák alatt megszünteti a hasmenést. Rendezi a dyspepsiás székletet.

BIOGENICPET MOBILITY
SZABADALMAZOTT 3-AS HATÓANYAGKOMBINÁCIÓ
- SALTO 3TM -

A SALTO 3TM 3 alkotóelemből álló, szabadalmaztatott hatóanyag kombináció, D-glükóz-amint és kondroitin tartalmaz hidrolizált tejsavó porral. Egyéb összetevők: hialuronsav, mely nagy vízmegkötő képességgel rendelkező óriásmolekula, az ízületek „kenőanyagaként” ismert.

Nélkülözhetetlen a porc kopásának megakadályozása, a mozgás javítása, a fájdalom csökkentése szempontjából. MSM (metil-szulfonil-metán): Szerves kénvegyület, mely szerepet játszik a kollagén szintézisben, a szövetek regenerációjában, emellett a fájdalmat is csökkenti. Kombinált mikro- és makroelem tartalom, melyek segítik a glükózamin és kondroitin-szulfát beépülését, a sejtmembránok stabilizálását, a porc integritás megőrzését a gyulladásos folyamatok során.

 

 

 

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.biogenicpet.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió