HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

Nem is olyan régen, kutyák és macskák szabadon éltek és maguk biztosították napi élelmüket. Az elejtett állatból a természet adta meg a számukra élettanilag szükséges vitaminokat, ásványokat makro és mikro elemeket. Ez a természetes folyamat biztosította számukra a szaporodásukhoz, fejlődésükhöz és fennmaradásukhoz szükséges és nélkülözhetetlen biológiai egyensúlyt. A mai háziasított kutyák és macskák azonban már nem a vadonban élnek és nem ott táplálkoznak. Tőlünk emberektől és a számukra biztosított életkörülményektől függ a fejlődésük és egészségük. A várható élettartam ugyan meghosszabbodott, de gyakoribbak lettek az időskorra jellemző kórképek is, elég csak a mozgásszervi és szőr-bőr problémákat, ízületi fájdalmakat, az emésztéssel kapcsolatos problémákat, kedélyváltozásokat említeni.

A BiogenicPET egy olyan, tudományosan is bizonyított gyógyhatású és étrend kiegészítőkből álló termékcsalád, amely természetes alkotóelemeivel szabályozza és visszaállítja a szervezet működésének megbomlott egyensúlyát. A BiogenicPet termékcsalád állatorvosi vény nélkül kapható, állatorvosok által fejlesztett készítményekből áll. A termékek fejlesztése során egyik legfontosabb szempont az állatok vitalitásának és egészségének természetes úton való megőrzése volt.

A termékek eredményesen alkalmazhatók az alábbi problémák kezelésére és azok elkerülésére:

A BiogenicPet termékek megoldást jelentenek kutyák és macskák számára a különböző eredetű, szövetsérüléssel, gyulladással, bőr-szőrproblémákkal, legyengüléssel járó állapotok és az időskor megbetegedései ellen, anélkül, hogy a hagyományos gyógyszeres kezelés mellékhatásaival számolnunk kéne. Idősödő állatok esetében vitalizálja az öregedő sejteket ezzel elérhető, hogy idős korban is kirobbanó formában legyen kedvence. Ízület és porcvédelmet biztosít egyedülálló hatóanyag kombinációk és hatásmechanizmusok révén. Amennyiben gyulladáscsökkentő illetve antibiotikum használata válik szükségessé, a BiogenicPet termékek csökkentik ezeknek a gyógyszereknek a káros mellékhatásait és kiegészítik terápiás hatásaikat.

Ismerje meg a BiogenicPET termékcsaládot

vitality smal large

BIOGENICPET VITALITY SMALL & LARGE

Vitalizáló és regeneráló tabletta
- KUTYÁKNAK -

digestion

BIOGENICPET DIGESTION DOG & CAT

Paszta hasmenés kezelések kiegészítésére.
- KUTYÁKNAK ÉS MACSKÁKNAK -

mobility

BIOGENICPET MOBILITY

Ízület és porcregeneráló tabletta.
- KUTYÁKNAK -

vitality catb

BIOGENICPET VITALITY CAT

Vitalizáló és regeneráló tabletta.
- MACSKÁKNAK -

vitality smal large

BIOGENICPET VITAMIN BIRD

Folyékony táplálékkiegészítő vitamin
- DÍSZMADARAKNAK -

vitality smal large

BIOGENICPET VITAMIN REPTILE

Folyékony táplálékkiegészítő vitamin
- HÜLLŐKNEK -

vitality smal large

BIOGENICPET VITAMIN RODENT

Folyékony táplálékkiegészítő vitamin
- RÁGCSÁLÓKNAK -

vitality smal large

BIOGENICPET LIQUID ARTHRO

Ízület- és porcerősítő, étrend-kiegészítő.
- KUTYÁKNAK -

vitality smal large

BIOGENICPET COD LIVER OIL

Ízületvédő kiegészítő állateledel
- KUTYÁKNAK & MACSKÁKNAK -

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.biogenicpet.hu - Minden jog fenntartva!
Készítette az AlphaPress Grafikai Súdió